top of page

Ann Dewulf

Gedragstherapeut

In 2001 ben ik afgestudeerd als Master Orthopedagoog (KULeuven, 2001). Ik behaalde een postgraduaat gedragstherapie aan de Universiteit van Gent (UGent, 2013) en schoolde me gedurende twee jaar bij op vlak van gezins- en relatietherapie (Kern, Sint-Niklaas, 2007). Na 15 jaar ervaring in het samenwerken met zowel volwassenen als kinderen in problematische leefsituaties ben ik gestart als zelfstandig psychotherapeut in mijn praktijk (De Kleine Hand, Oeselgem) .  

 

Sinds begin 2016 heb ik het genoegen om de artsenpraktijk Hondius te vervoegen als psychotherapeut. Ik ben er elke donderdagavond van 17u tot 21u.  

 

Ik ben voorstander om therapie niet langer te laten duren dan nodig. Soms is een eenmalig gesprek voldoende steunend om verder te kunnen. Sowieso evalueren we regelmatig de gemaakte vorderingen. We ronden af zodra je het gevoel hebt opnieuw alleen verder te kunnen, want daar gaat het om.  

 

Ik ben ervan overtuigd met een kleine duw in de rug dat veel mensen opnieuw de veerkracht vinden om hun klachten te overwinnen en vrijer en sterker in het leven te staan. Het is me telkens een genoegen deel te mogen uitmaken van dit proces. 

Afbeelding11.jpg
bottom of page